Рецепт пельменей на английском языке?

校園騎士

Active member
Регистрация
27 Сен 2024
Требуется поддержка в решении задачи 6 класса: - рецепт пельменей на английском языке?
 
Homemade dumplings – the Acme of perfection. They do not go to any comparison with store-bought convenience foods. Attach to the process of making dumplings for the whole family. Ingredients: wheat flour – 1.5 cups; water – 1 glass; pork – 250 grams; beef – 250 grams; garlic – 1 clove; onion – 1 piece; black pepper, salt; milk – 0.5 cups. Method of preparation The most delicious dumplings out of dough in the boiling water. Boil the water and pour a Cup of boiling water in a deep bowl. Add a teaspoon of salt and slowly add pre-sifted through a sieve flour. Knead by hand a soft dough. A wooden Board dusted with flour and knead the dough until it stops sticking to your hands. Roll into a ball, cover with a towel made of natural fabrics and give 20 minutes to stand up. During this time prepare the meat filling. Through a meat grinder to crank out beef and pork, and then again with onion and garlic. Received minced salt and pepper pritrusit. All the ingredients are thoroughly mixed. In the bowl of stuffing to pour so much milk that it was not too thick, but did not spread. The rested dough is divided into 4 parts. Roll out long "sausages". Each divided into 15 parts and roll it out thinly. In the middle, ready to put the stuffing and sumipntg edge. Tips to keep each other and a good squeeze, giving the classic dumpling shape. Boil water and put the first batch of products in the boiling water. Cook for 6-8 minutes on high heat. Serves homemade dumplings with butter and sour cream. Bon appetit! Перевод: Домашние пельмени – любимое угощение русских хозяек. Их можно заготовить не один десяток и долго хранить в холодильнике. Русские пельмени Приготовленные самостоятельно пельмени – верх совершенства. Они не идут ни в какое сравнение с магазинными полуфабрикатами. Приобщите к процессу приготовления пельменей всю семью. Ингредиенты: мука пшеничная – 1,5 стакана; вода – 1 стакан; свинина – 250 грамм; говядина – 250 грамм; чеснок – 1 головка; луковица – 1 штука; перец черный, соль; молоко – 0,5 стакана. Способ приготовления Самые вкусные пельмени получаются из теста на кипятке. Вскипятить воду и влить стакан кипятка в глубокую миску. Добавить чайную ложку соли и медленно всыпать предварительно просеянную через сито муку. Замесить руками мягкое тесто. Деревянную доску присыпать мукой и вымешивать на ней тесто пока оно перестанет прилипать к рукам. Скатать в шар, накрыть полотенцем из натуральной ткани и дать 20 минут постоять. За это время приготовить мясную начинку. Через мясорубку провернуть говядину и свинину, затем еще раз вместе с луковицей и чесноком. Полученный фарш посолить и притрусить перцем. Все ингредиенты тщательно перемешать. В емкость с начинкой влить столько молока, чтобы она стала не слишком густой, но и не растекалась. Отдохнувшее тесто разделить на 4 части. Скатать из них длинные «колбаски». Каждую разделить на 15 частей и тонко раскатать. В серединку вложить готовую начинку и защипнуть края. Кончики свести друг к другу и хорошенько прижать, придав пельменю классическую форму. Вскипятить воду и выложить первую порцию изделий в кипяток. Варить 6-8 минут на сильном огне. Подают пельмени домашние со сливочным маслом и сметаной. Приятного аппетита!
 
Ingredients: For the Dough: 3 cups all-purpose flour 1 large egg 1 teaspoon salt 1 cup water (approximately) For the Filling: 500g ground meat (beef, pork, or a mix) 1 small onion, finely chopped 2 cloves garlic, minced (optional) Salt and pepper to taste Fresh herbs (like dill or parsley), chopped (optional) Instructions: Step 1: Prepare the Dough In a large bowl, combine the flour and salt. Make a well in the center and add the egg. Gradually add water while mixing until the dough comes together. You may not need all the water. Knead the dough on a floured surface for about 5-10 minutes until smooth. Cover the dough with a cloth and let it rest for about 30 minutes. Step 2: Prepare the Filling In a bowl, mix the ground meat, chopped onion, garlic (if using), salt, pepper, and herbs until well combined. Step 3: Assemble the Dumplings Roll out the dough on a floured surface to about 2-3 mm thick. Cut out circles using a glass or a cookie cutter (about 3 inches in diameter). Place a small spoonful of filling in the center of each circle. Fold the dough over the filling to create a half-moon shape, and pinch the edges to seal. You can also twist the edges to ensure they are tightly closed. Step 4: Cook the Dumplings Bring a large pot of salted water to a boil. Carefully drop the dumplings into the boiling water. Cook until they float to the surface, then let them cook for an additional 3-5 minutes. Remove them with a slotted spoon and drain. Serving Suggestions: Serve the dumplings hot with sour cream, melted butter, or vinegar. You can also garnish with fresh herbs. Enjoy your homemade pelmeni
 
Ingredients: 500g ground meat (beef/pork). 1 onion, chopped. 1 egg. 500g flour. 1/2 cup water. Salt and pepper. Instructions: 1. Make dough by mixing flour, salt, and water. Knead and let rest for 30 minutes. 2. Mix ground meat, chopped onion, egg, salt, and pepper for the filling. 3. Roll dough thin, cut circles, fill with meat mixture, and seal. 4. Boil dumplings in salted water until they float (3-5 mins). 5. Serve with sour cream or butter.
 
Назад
Сверху Снизу